2012. május 16., szerda

Gyönyörű angol rózsás esküvő a rózsaszíntől a pinkig


Majdnem egy évvel ezelőtt egyik ismerősöm által véletlenül találkoztam egy kedves párral, akik szervezgették az esküvőjüket. Elkezdtünk beszélgetni, szimpatikusak voltunk egymásnak, és végül ott kötöttünk ki, hogy megbíztak, segítsek megszervezni az esküvőjüket. Először eszük ágában sem volt esküvőszervezőt fogadni, aztán amikor elmondtam az előnyeit, hogy igazából csak nyernek a dologgal, kevésbé lesz stresszes és még olcsóbb is lehet általunk (bővebben a honlapunkon, www.eskuvoorszag.hu-n), nem luxus egy esküvőszervező az ingyenes szervezés miatt, ezért belementek, és nem bánták meg!


Több hónapos szervezés előzte meg az esküvőt.


 


A székesegyházban tartott egyházi szertartás után egy közeli, szabadtéri helyen a polgári szertartásra került sor.

Mivel a násznép jelentős része nem pécsi volt, ezért a szertartások után a kisvonat vitte el egy városnéző körútra a násznépet, és 1 óra múlva állt meg a lakodalom helyszínéül választott étteremnél. Így a párnak volt ideje még néhány fotót készíteni naplementés fényeknél.


Az étteremben, mivel minden szögletes volt, ezért nem kerekasztalt javasoltunk (amit a pár először gondolt), hanem négyzetalakban helyeztük el az asztalokat. A dekoráció alapszínéhez számos rózsaszín árnyalatot átbogarásztunk, mire egy loncrózsaszín (2011. év színe) árnyalathoz közeli organzát sikerült találnunk. Az asztalokon magas vázák, gyönyörű virággömbökkel a tetejükön, sok úszómécses volt a dekoráció.





 A tánctér fölött a rózsaszín különböző árnyalataiban imbolyogtak a lampionok.

A főasztaldísz 2 méter hosszú tömör virágdísz lett.

A menyasszonyi torta pedig nem csak finom volt, hanem gyönyörű is!

Sok egyéb apró ötlet valósult meg ezen az esküvőn is, mely bízunk benne, hogy sokáig nagyon kellemes emléket hagyott a násznépben is. Én köszönöm, hogy részese lehettem ennek a nem mindennapi esküvőnek!
Összefoglaló videó itt látható:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése