2012. július 13., péntek

Esküvői/menyasszonyi köröm

A menyasszonyok nyilván, életük egyik legjelentősebb napjára készülve, a legszebbek akarnak lenni egész életük során. Így minden fontossá válik a legapróbb részletekig. A szép menyasszonyi frizura és smink mellett a köröm is fontos szerepet kap, hiszen a gyűrűhúzáskor is szép, ápolt körmöket kell a párunk felé nyújtanunk... :) Nagy általánosságban általában a szolidabb, fehér francia körmöt választják a menyasszonyok. 

Viszont idéntől lehet, hogy hódít valami más is? Nagyon aranyos kis cikket olvastam, mellékelem, egyszerű és nagyszerű ötlettelm kis aprósággal feldobható a megszokott. Íme:
http://www.nlcafe.hu/szepuljunk/20120618/eskuvo-korom/
Az esküvői ruhák többségéhez az egyszerű francia vagy pasztellszínű lakkozás illik. Aki ezt túlságosan unalmasnak találja, annak találták ki az idei nyár menyasszonyi körömtrendjét, a gyűrűs körmöt.
Kép: trendhunter.com
Kép: trendhunter.com
 Amennyire elegáns, annyira egyszerű elkészíteni, akár házilag is. Nem kell hozzá más, mint aranyszínű körömlakk, mellyel a gyűrűsujj körmére egy széltében futó csíkot húzunk, végül egy csillogó körömstrasszal díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése