2015. január 7., szerda

Tavaszi, friss hatású esküvőEsküvőszervezés külföldről kisgyerekkel Pécsen? Ez lehetne az alcíme ennek a bejegyzésnek… Lehetetlen küldetés? Dehogy!
kreatív fotózás egyik kedvenc képe

Számunkra nagyon kedves ez az esküvő… Egy nagyon szimpatikus fiatal pár keresett meg bennünket, egy akkor még fél éves kisgyerekkel, hogy Pécsen szeretnék az esküvőjüket, segítsünk, mert nincsenek itthon, több országból hívnának meg vendégeket, nem tudják hol/hogyan fogjanak neki. Amiben tudtunk, segítettünk…J
Ennek eredményeként egy igazi májusi, jól sikerült esküvőn vehettünk részt… Igaz, a kisgyerekük már tökéletes koszorúslánykának cseperedett 2 évesen, és gyönyörűek, meghatóak voltak az anyukájával, öröm volt rájuk nézni…
Külső helyszínként a belvárosba, egy gyönyörű kertbe terveztük a polgári szertartást, de sajnos az időjárás ezt felülírta… Ugyan nem esett aznap már az eső, de sajnos azon a héten nagyon felázott a kert, nem kockáztattuk, hogy sáros legyen a vendégek cipője, és emiatt módosult a polgári szertartás helyszíne az esőhelyszínre, az étteremre. Így sem volt kisebb a meghatottság, és némi zöldet is vittünk be a helyszínre.
polgári szertartás helyszíne

A vendégek érkezését várta a köszöntőital is, melynek a helye a parafadugók közt volt.
fogadóital helye
Az esküvő színei és illata mind-mind a tavaszt hozta vissza: a friss üde zöld, a sárga és a fehér/krém szín… Ez megjelent a virágokban (illatos frézia, mini rózsa, szegfű és más vegyes virágokból készült a menyasszonyi csokor, asztaldísz, gyűrűpárna, a tortára a virágdísz, stb.), de megjelent a székszoknya és székmasniban is (világoszöld sárga szalaggal), a homokceremónia homok színében is. 
szív alakú gyűrűpárna
asztal dísze, menükártya
koszorúslánykák sziromszóró kosara
fréziás menyasszonyi csokor
menyasszonyi csokor

főasztaldísz, ami egyben az anyakönyvvezető asztal dísze is volt

megterített asztal várta a vendégeket
zöld- sárga székmasni, székszoknya

3 szintes menyasszonyi torta

színes héliumos lufik várták a gyerekeket, hogy ők se unatkozzanak
homokceremónia kelyhe
 A parázsburgonya és a párolt zöldségek is, no meg az eper a tavasz hangulatát hozták… Az éttermi kiszolgálás szuper, az ételek finomak... Kell ennél több? :) De mindezekről beszéljenek a képek!
parázsburgonya
párolt zöldségek
ínycsiklandó eper

Éjfélkor a gyertyafénykeringő helyszíne a nagy mécsesekből kirakott szív volt…
gyertyafénykeringőre előkészítve

A hangulatot egy ügyes, jó zenekar fokozta, a vendégek segítésére tolmács szolgált.
A vendégek nagy része külföldről jött, így szállás biztosítása mellett az esküvő hangulata, a nagy találkozások több napig tartottak, és mindenki élményekkel gazdagon térhetett haza…
Kis összefoglaló videót az esküvőről itt láthattok:

Esküvőszervező segítségének igénybevételével nem megoldhatatlan feladat egy sokszínű, többféle nemzetiségű esküvő leszervezése sem külföldről, kisgyerekkel… Ha segítség kell, e-mailben várjuk jelentkezéseteket! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése