2015. december 4., péntek

Mit is csinál az esküvőszervező?Barátnőm beszélgetett a majdnem öt éves kislányával arról, hogy mit is csinálok, ha dolgozom. A kislány (kis tünemény) beazonosított, mint „hercegnő és királykisasszony előkészítő szaki”.
Szeretem a gyerekeket és a meglátásukat, de bízom benne, hogy azért ennél többet, avagy másabbat (is) tudok nyújtani egy esküvő szervezése kapcsán… 

Örülök, amikor olyan pároknak segíthetek megtervezni, leszervezni az apró részleteket, akik tényleg segítségként fogják fel az esküvőszervező létét – aki információkat ad, a tapasztalatát mondja el, telefonál és egyeztet, ezáltal segítve az egyedi esküvő, lakodalom szervezését. Akiben megbízhatnak, és tudják, hogy fogva a kezüket, végigvezetem az úton, hogy ne ütközzenek akadályba. Segítek a polgári szertartás előkészületeiben, kitűzőket és egyéb kellékeket kiosztok, ellenőrzöm, hogy minden a helyén és úgy legyen, ahogyan megálmodták, megmutatom a koszorúslánykáknak és más résztvevőknek is, hogy hol kell bevonulni, mikor kinek hol kell lennie, megigazítom a menyasszony uszályát bevonulás előtt, mondom, hogy mikor ki induljon, lelket öntök mindenkibe, ha szükséges... Így nincs téblábolás, bizonytalanság, stressz és aggodalom, hanem biztos kezekben tartom végig, s irányítom úgy, ahogyan előtte megbeszéltük a párral és forgatókönyvben is rögzítettük. Ez alapján tudja a többi szolgáltató is, hogy mikor mi a teendő, egy kézben tartva az eseményeket. Tapasztalatom alapján így sokkal könnyebb és gördülékenyebb az esküvő/lakodalom úgy a kedves párnak, vendégeknek, mint a szolgáltatóknak (étterem, cukrász, zenekar, vőfély/ceremóniamester, dekoros, fotós, videós, stb.).
Ha valakinek segítségre van szüksége az esküvője szervezése során, vagy még csak most tervezi, s nem tudja hogy fogjon neki, keressen bátran, szívesen segítek/ünk! Ez a szakmám, ezt szeretem, ezt vállalom még legalább 20 évig szeretettel, alázattal, megbecsüléssel! JNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése