2012. január 9., hétfő

Esküvőkiállítás Pécs

Esküvőszervezőként több dologhoz kell értenünk, így többek között részben a dekorhoz is. 
Lehetőségünk adódott, hogy a 2012 január 7-i hétvégén, Pécsett megtartott esküvőkiállítás egyik standját az EsküvőOrszág és csapata dekorálja. Egy romantikus esküvő kitűnő helyszínének a standját díszítettük, a feladat az volt, hogy kastélyszobát alakítsunk ki 9 négyzetméteren. Esküvőszervezőként volt szerencsénk ide esküvőket szervezni, bízunk benne, hogy a későbbiek folyamán is tudjuk ajánlani ezt a helyszínt.
Dekorosunkkal terveztünk, utánajártunk, és a végeredményt fotókon is bemutatjuk. A falakat kétoldalt gyönyörű tapétával (bézs és gyöngyházas törtfehér csíkozású, mely arany hullámos vonallal volt elválasztva) díszítettük. A szemben lévő falra pedig gyöngyház fényű törtfehér anyag került, és oldalt picit belógva, de még az oldalfalra simulva csokibarna, picit fényes gyűrt selymet raktunk. Ezáltal szélesítettük a teret. A fehér anyag közepére egy tavalyi esküvőnkön készült fotó került, ahol az ifjú pár a gyönyörű kertben egy kútnál álldogál. A kép mérete 1*1,5 méteres lett. A hátsó fal kialakításával célunk volt azt a hatást elérni, hogy úgy érezze a stand előtt megálló ember, mintha a kastélyszobából kitekintene a zöldellő kertre. 


A szoba fölött egy hatalmas csillárt lógattunk be 10 db krém színű gyertyával, sok lelógó zölddel és fiolákban elhelyezett orchideával, mely adott a kastélyos hangulatnak még egy plusszot.  

A háttében a krém függöny tetején egy-egy zöld girland került, egy kis életet lopva be a "szobába". A sötétítő függöny elkötőjét is a többi anyaghoz hasonló krém és barna valamint zöld virágos, szalagos, borostyános elkötővel oldottuk meg. Összességében úgy gondolom, hogy sikerült egy visszafogottan elegáns és mégis mutatós standot létrehozni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése