2012. január 27., péntek

Balaton-parti romantikus esküvő

2011-es év talán egyik legnagyobb kihívása egy Balaton-parti esküvő megszervezése volt, mely minden elemében álomszerűen sikerült. Az esküvőt egy évnyi közös szervezés előzte meg a párral, akik szerették volna a boldogító igent természetközeli helyen kimondani, és mivel kötődésük volt a Balatonhoz, ezért több balatonparti helyszínt megnézve egy gyönyörű szállodára és annak saját kertjére esett a választásuk. A szálloda éttermének nem csak a kertje volt gyönyörű, hanem magas színvonalú kiszolgálásban és finomabbnál finomabb ételekben dúskálhatott a násznép.
Többszöri találkozás, beszélgetés után sikerült kiválasztania a menyasszonynak egy gyönyörű sellő fazonú menyasszonyi ruhát, valamint egy lilában játszó gazdagon díszített mini menyecske ruhát. Így év elejére ki is derült az esküvő színe: püspöklila. Ez a szín jellemezte a dekorációt (asztalfutók, székmasnik, főasztal díszítése, háttérdekoráció fényfüzérrel, ültetőkártyák, szalagok, stb.), valamint a virágkompozíciókat is, egy kis rózsaszínnel, zölddel és fehérrel színesítve. A körasztalokon kis kecses virágdíszek voltak dekorhomokba állítva, valamint kis kézzel készített bonbonok gyöngyház fényű kartonba csomagolva, lila szalaggal átkötve köszönetajándékként.

Szerencsére az ország egyik legjobb fotósa és videósai is ráért (jó volt korán kezdeni a szervezést), így profi képek készültek. Az esküvő előtt pár nappal kreatív fotózásra került sor, így sokkal fesztelenebbül készülhettek gyönyörű képek szuper helyszíneken.


Az egyházi esküvő után a násznép konvojban haladt a szálloda kertjéhez, és foglalta el a helyét a Balaton-parton elhelyezett székszoknyás székeken. A pár a rózsaszirmokat szóró kis koszorúslányok után piros szőnyegen, oszlopos virágdíszek között vonult be a kedvenc dalára, megteremtve így egy nagyon romantikus esküvő hangulatát.



A szertartás végén a násznép felszolgált pezsgővel gratulált az ifjú párnak, majd amíg a Balaton-parton a víz mellett és a szélben csilingelő vitorlások között fotózkodtak a naplementében, addig a násznép a szálloda teraszán pogácsázott és ivott a pár egészségére. Nagy szerencsénk volt az időjárással, hiszen hét ágra sütött a nap, de mégsem volt nagy meleg (szeptember eleji esküvő volt).

A szálloda dísztermében este hétkor koreografált nyitótánccal kezdődött a mulatság, a talpalávalót egy szuper 5 fős zenekar húzta, akik csak élőzenét játszanak és többször nyertek díjakat is... A vacsora előtt már olyan nagy tánckavalkád kezdődött, mintha éjfél felé járnánk... Itt is igyekeztem hangsúlyozni, mint minden esküvőnél, amit mi szervezünk, hogy a helyszínen kívül a zenekar a másik legfontosabb dolog, hiszen a bulihangulatot a zenekar adja. A zenekar tudja leültetni is a bulit (pl sok szünettel), de szerencsére jó választással ez elkerülhető! Itt is reggelig bulizott a násznép...
Az este hangulatát fokozta még a menyasszonynak szánt meglepetés vetítés is, meg a koreografált táncok is, a ceremóniamester játéka, stb...
Összességében azt mondhatom, hogy egy nagyon színvonalas esküvőt sikerült megszerveznünk, és a legnagyobb örömet számomra az szerezte, amikor éjfél előtt a pár a nyakamba borult és megköszönte, hogy ilyen esküvőt szerveztünk nekik, pont olyat, amilyenről álmodtak... Nagyon sok munka volt benne, de megérte, jó volt látni, hogy két ember ennyire boldog, és örülök, hogy hozzájárulhattunk az álmok megvalósításához. :)
Kisvideó az esküvőről itt látható:
vagy így: 
http://www.youtube.com/watch?v=yLFGXKFt-A8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése