2022. január 19., szerda

Esküvő gyerekkel…?

 

 Az elmúlt két év fenekestől felforgatta a családok, ifjú párok életét. Sok esetben a Covidos megszorítások alatt kis létszámú esküvőt tartottak lakodalom nélkül, elhalasztva a buli részét beláthatatlan időre. Sok esetben közben már baba is született, átalakult az életük. Felmerült a kérdés: legyen buli, vagy ne legyen? Ha igen, akkor hogyan lehet kivitelezni kicsi vagy nagyobb gyerekkel, megvalósíthatóak-e az álmok?  A válaszom a határozott IGEN. 

Rengeteg olyan esküvőt szerveztem, ahol már kisebb-nagyobb gyerek volt. Mindig az életkornak megfelelően alakítottuk a programot, az eseményeket. A vendégek így együtt szeretik a párt a gyerekkel együtt, így lesz kerek egész a család. Kisgyerekek sokszor hasonlóan, mint az anyukájuk, nagyon készülnek a lakodalomra. Több plusz fontos szerep is tud jutni egy gyerekre a sziromszórástól kezdve a gyűrű bevitelig, vagy ha nagyobb, már kísérte be az anyukáját a szertartás helyszínére… Vagy volt már keresztelővel egybekötött esküvő/lakodalom is. 

 
Tudom, hogy sokkal kevesebb az ideje, energiája a szülőnek gyerek mellett a saját esküvőjének megszervezésére. Nem baj! Segítek mindenben, az ajánlatadásoktól a szerződéskötésen keresztül az aznapi koordinációig mindenben, ez az esküvőszervező dolga! Keressetek bátran! Két nagyobbacska gyerek édesanyja vagyok, nem áll távol tőlem ez a téma. :)

orszag@eskuvoorszag.hu, www.eskuvoorszag.hu

 És kedvcsinálónak néhány kisgyerekes fotó általam szervezett esküvőkről, ahol a pár is önfeledten tudod nevetni, mulatni. <3 Köszönet nekik, hogy felhasználhatom a képeiket! <3




















Menyasszonyon kívül ki hintázna egy ilyen gyönyörű hintán,
amit az esküvőre készítettünk külön? :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése